Wednesday, October 29, 2014

Două știri rele pentru Barzilai

Sub titlul Două știri rele Barzilai trimite pe cititorii blogului său la un articol ce evaluează obiectiv realizările multilaterale ale lui Obama.

Barzilai este unul care sosește mereu cu întârziere la constatările sănătoase (dacă o face sincer rămâne o întrebare deschisă). I-a trebuit aproape un an să ajungă la concluzia că Iosif Țon este pe teren eretic. Mai întâi l-a lăudat, ca apoi sub presiunea realităților stânjenitoare să îl declare în sfârșit eretic (ceea ce este interesant este faptul că Barzilai nu i-a reproșat niciodată lui Iosif Țon că și-a trădat frații, ci doar că a consumat teologie eretică!). Același lucru îl face acum în cazul președintelui Obama. După ce în campania electorală și l-a începutul primului mandat al lui Obama domnia sa s-a aflat printre susținători, promotori și admiratori (și-a îndemnat pe ocolite enoriașii să voteze pentru Obama), acum, cu dezamăgire îi expune palmaresul abismal.

Avem și noi două știri rele pentru el. Una este că s-a umplut de vinovăție înaintea lui Dumnezeu pentru că a susținut la președinția Americii pe un pervers, un promotor al Sodomei, un susținător al avortului, un islamist care a încurajat pretutindeni în lumea musulmană martirajul creștinilor... Palmaresul președintelui Obama este bogat în fapte de nemernicie.

A doua este că s-a făcut vinovat înaintea lui Dumnezeu nu doar de imoralitatea guvernului Obama, ci și de politica economică dezastruoasă ce a fost promovată de administrația kenianului. Omul a spus de la început că vrea să impună în America practica redistribuirii bogățiilor. Toți cei ce au puțină minte știu că redistribuirea bogățiilor este un eufemism pentru egalitarism, visul unei societăți îndreptată pe drumul socialismului. Domnul Barzilai nu a fost deloc deranjat de politica economică anunțată de pretendentul la președinția Americii numit Obama, ci a încurajat oamenii să îl voteze.

Uneori îmi vine să cred ceea ce îmi spun mereu unii prieteni. Că Barzilai și alții ca el au fost trimiși în America de băieții cu ochii albaștri ca să promoveze și aici socialismul. Că în România l-au promovat din plin el și alți păstori prin lipsa curajului de a lupta pentru adevăr și dreptate și prin cooperarea cu mai sus menționații ingineri sociali ce ne-au îndreptat cu biciul pe drumurile multilateral dezvoltate ale socialismului, atât de multilaterale încât în cele din urmă ne-au trezit cu toții pe drumuri!

2 comments:

Daniel Branzai said...

Nu l-am votat pe Obama și se pare că n-ați remarcat resemnarea ironică din mesajul de atunci. Oricum, fiecare știe numai cât pricepe, iar eu sunt de foarte multe ori nepriceput. Cea de a doua știre era despre Franța ...

Anonymous said...

Lui Barzilai ii lipseste de mult din caracterul lui adevărul și dreptatea. Sustine pe cei mai corupti si este la randul lui sustinut de oameni corupti (datorita intereselor mai ales financiare). Cineva l-a vazut ca un camelion, ca un sarpe care se strecoara in sufletele oamenilor reusind sa duca in ratacire mintile multora. asa cum spune Cuvantul, se amagesc pe ai si amagesc pe MULTI.
Paul