Friday, July 1, 2016

Pot creștinii vota pentru Hillary Clinton?

Da, pot, dacă pentru aceștia contează promisiunile ei de înmulțire a programelor sociale, dar nu contează faptul că este coruptă, o mincinoasă patologică asemenea soțului ei.

Pot, dacă au uitat in mod intenționat crimele făcute de țările socialiste timp de câteva decenii când socialismul și-a arătat fața adevărată în Rusia, România, China, Cuba, Campucia... Hillary Clinton este o susținătoare a socialismului. Nu pot pricepe cum unii români au uitat persecuțiile și umilințele îndurate de poporul român datorită sistemului socialist și sunt gata să dea votul lor susținătorilor socialismului, care sunt în același timp cei ce restrâng drepturile religioase ale închinătorilor adevărați!

Pot, dacă pentru aceștia activismul ei în favoarea homosexualilor și a altor pervertiți și sclintiți nu contează ca o urâciune așa cum e înaintea lui Dumnezeu. „Creștinii” care votează pentru Hillary Clinton nu mai dau nimic pe Biblie, Cuvântul adevărat al Dumnezeului veșnic, ci dau mai mult pe promisiunile mincinoase ale unei politiciene despre care se știe că este venală, coruptă, stricată, vândută să facă rău, asemenea Izabelei. „Au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună...”

Pot, dacă nu le pasă că Hillary Clinton a vândut interesele națiunii americane pentru banii musulmanilor, cu care și-a umflat cuferele și datorită cărora promovează o politică ce încurajează terorismul islamic.

Pot, dacă sunt în consonanță cu poziția ei pro-abortion, datorită căreia aproximativ un milion de copii sunt avortați anual în Statele Unite! Cei ce o votează au mâinile mânjite cu acest sânge nevinovat, pentru care Dumnezeu va pedepsi țara, pedeapsă pe care o vor împărtăși toți acomplicii ei, toți cei care o susțin.

Pot, dacă vor să simtă mânia lui Dumnezeu ce se descoperă împotriva oricărei necinstiri ce I se aduce de politicienii americani democrați ce promovează avortul, homosexualitatea, perversiunile, etc. Cu ei se împlinește cuvântul ce spune că măcar că știu că cei ce fac aceste lucruri sunt vrednici de moarte, ei nu numai că le fac, dar și găsesc de buni pe cei care le săvârșesc.

Pot creștinii vota pentru Hillary Clinton? Cei cu adevărat creștini nu pot. 

No comments: