Wednesday, October 19, 2016

Ce crede Bill Bennett despre alegerile din 8 noiembrie?

Nu putem să nu preluăm articolele excelente publicate de fratele Dorin Motz ce aruncă o lumină puternică asupra timpurilor ce le trăim și asupra tendințelor mai marilor vremii de a crea lumea lui Antichrist. 

Geneza Armaghedonului

Biblia progresiştilor – respectiv cotidianul New York Times – l-a „sfătuit“ pe preşedintele Americii să pună presiuni asidue asupra Israelului în timpul celor câteva luni rămase din mandatul său la Casa Albă. Astfel, statul evreu, spun ei, trebuie forţat să se conformeze cerinţei globaliştilor ca, în interesul păcii mondiale, să cedeze teritoriul pe care-l ocupă „ilegal“ de la războiul de şase zile din 1967 încoace.

Globalismul, cum nu încetez să subliniez, este acea forţă care încontinuu pregăteşte scena pentru instaurarea unui guvern unic mondial. Probabil fără să realizeze, cel puţin, majoritatea elitei globaliste, face tot posibilul să fie de folos tatălui ei – adică diavolului – să slujească scopului său principal, care este de a pregăti terenul pentru prinţul care va veni, prima fiară din Apocalipsa 13.

M-a interesat să-l ascult în săptămâna trecută un program de analize politice de Bill Bennett, binecunoscutul comentator conservator din Washington, vorbind pe marginea ultimei sale cărţi, care, dacă nu mă înşel, e intitulată Assassinatig the Next President (Asasinarea următorului preşedinte). După câte se pare, globaliştii vor încerca să-l asasineze pe Donald Trump, în cazul că va câştiga alegerile. Conform participanţilor la dezbaterea audiată de mine, domnul Bennett e convins, bazat pe experienţa domniei sale cu privire la aceşti oameni, că aceştia nu vor ceda niciodată puterea pe care sunt pe cale s-o acapareze.

Nu mă-ndoiesc deloc că evaluarea domniei sale este pe deplin justificată. De la venirea la putere a administraţiei Obama, totul a fost pus în regim de urgenţă pentru a aduce America în această configuraţie slăbită, şi astfel, după părerea mea, de a aduce această naţiune sub totala influenţă globalistă. Adică toate mergeau strună, până când candidatura lui Donald J. Trump a evoluat într-o manieră atât de spectaculoasă!

Cum ştiu toate persoanele cu minimul de cunoştinţe intelectuale, autorităţile din cadrul elitei globaliste literalmente fac spume la gură împotriva candidatului republican. Astfel, luna aceasta partidul de opoziţie şi candidata sa au răscolit toate coclaurile, scoţând la iveală tot ce se poate găsi negativ, oricât de neînsemnat ar fi. Asta în pofida faptului că doamna Hillary are la activ mai multe fapte reprobabile, care, în cazul oricărei alte persoane, ar atrage automat condamnarea la închisoare. Negreşit, ea are la catastif suficiente infamii care ar împiedica-o să ocupe oricare post, la oricare nivel.

Însă, mass media, canalele principale de ştiri, cu siguranţă CNN, şi alţii, se comportă ca purtătorii ei de cuvânt; îi asigură publicitate gratuită şi sunt agenţii ei de presă. Desigur, mişcarea aceasta a noii ordini mondiale a început cu mult timp înainte ca actualul preşedinte să fi preluat frâele guvernării. Ideea centrală este că toate rearanjamentele de sfârşit de epocă par să se dezlănţuie cu toată furia pe eşichierul politic al guvernului global. Mulţi membri ai stabilimentului republican şi-au unit forţele cu duşmanii lui Trump, cerând ca acesta să se dea la o parte şi să-l lase pe altul ales de ei să candideze. Şi globaliştii din toată lumea fac tot posibilul să împiedice campania lui Trump să înainteze.

Asemenea domnului Bennett, şi eu cred că Donald Trump este într-o poziţie dificilă, deoarece cu legiunile lui Lucifer nu e de glumit.

Asta nu înseamnă că Trump este basma curată. De pildă, cuvintele rostite de el acum unsprezece ani constituie un limbaj murdar, care nu poate fi în niciun fel scuzat. Însă el şi-a cerut scuze public – un lucru pe care oponenta sa nu l-a făcut şi nu-l va face niciodată pentru sumedenia de matrapazlâcuri comise de mai bine de două decenii încoace.

Prin urmare, aceste alegeri se învârt în jurul globalismului, cum l-am descris de mai multe ori în ultimul timp. America, şi mai cu seamă Israelul, se află în epicentrul unor convulsii puternice.

Este imperativ ca Statele Unite să fie diminuate suficient ca să nu se mai opună celor hotărâţi să distrugă suveranitatea naţională a ţărilor de pe mapamond – o condiţie sine qua non a platformei politice a lui Anticrist.

Altfel spus, Israel se află în centrul urii nutrite de Satana, în gândirea sa demenţială a păcatului, cu care infectează lumea de veacuri. Asta reiese din faptul că marea majoritate a naţiunilor organizaţiei mondiale votează întotdeauna împotriva statului evreu, de fiecare dată când se pune pe tapet chestiunea existenţei sale ca stat independent.

De aceea, o spunem din nou, Biblia progresiştilor, cotidianul New York Times, îl „sfătuieşte“ pe preşedintele Statelor Unite să-l ia din scurt pe Israel la Naţiunile Unite!

Ei vor ca Obama să uzeze de influenţa şi votul Americii pentru a susţine proiectul de rezoluţie ce implică cedarea terenului în schimbul păcii.

În cadrul unui articol elaborat de comitetul său editorial, NY Times scrie: „Cea mai bună soluţie, aflată actualmente în dezbatere, ar fi pentru consiliul de securitate al ONU, printr-o rezoluţie oficială, să stabilească criteriile unui acord de pace, cuprinzând chestiuni cum ar fi securitatea Israelului, viitorul Ierusalimului, soarta refugiaţilor palestinieni şi frontierele ambelor state“.

S-au exercitat presiuni asupra lui Obama să se alăture unei asemenea proceduri înainte de expirarea mandatului său de preşedinte în ianuarie 2017. Cel puţin, până în prezent, departamentul american de stat s-a opus politicii tradiţionale de a se conforma acestui „sfat“ al globaliştilor.

Un purtător de cuvânt al departamentului de stat a declarat recent: „Referitor la consiliul de securitate al ONU, poziţia noastră nu s-a modificat. Sincer vorbind, suntem întotdeauna preocupaţi despre rezoluţiile unilaterale sau alte acţiuni care pot fi întreprinse în cadrul ONU şi mereu ne vom opune acestor rezoluţii despre care credem că delegitimează Israelul şi-i subminează securitatea“.

Ne vom uita să vedem dacă domnul Obama, aflat la sfârşitul mandatului său, se va opune acestei politici înţelepte. Dacă va face aşa, cu siguranţă va încuraja mult un element din cadrul proiectului elitelor globaliste pentru instaurarea ordinii mondiale unice.

Când Israel va fi, în cele din urmă, convins prin linguşire şi forţat să cedeze terenul respectiv, aceasta va fi, într-adevăr, geneza celui mai oribil război din istorie, numit Armaghedon.

„…voi aduna toate neamurile şi le voi coborî în Valea lui Iehoşafat. Acolo mă voi judeca cu ele pentru poporul Meu, pentru moştenirea Mea, Israel, căci l-au împrăştiat printre neamuri şi Mi-au împărţit ţara“ (Ioel 3:2).

--Terry

No comments: