Wednesday, October 19, 2016

Vei fi manipulat la alegerile din 8 noiembrie?

Din nou din articolele traduse de fratele Dorin Motz, căruia îi mulțumim pentru osteneala ce și-o dă pentru educarea electroratului și îi dorim sănătate să continue lucrarea frumoasă ce o face.

Stă în puterea ta !
de Bill Wilson

Conform cotidianului Washington Post, Hillary Clinton, candidata partidului democrat la alegerile din noiembrie, a câştigat deja! Zice gazeta cu pricina: „Clinton este deja câştigătoare în toate în statele-cheie, [aşa-numitele] „battleground states“ [n.red.: în America, cele care decid învingătorul], în care campania ei a comasat majoritatea resurselor, potrivit multor sondaje recente de opinie...

Aghiotanţii doamnei Clinton relevă că văd avantaje în ridicarea scorului în colegiul electoral, unde candidatul care a obţinut 270 de voturi a câştigat Casa Albă. Victorii în locuri neaşteptate ar putea amplifica numărul total, consolidându-i mandatul în ianuarie şi reducând potenţialul unor reclamaţii din partea contracandidatului Trump, cum că alegerile ar fi fost măsluite.

Aşadar, cum vi se pare ca o gazetă să citeze un salahor politic, care să declare învingătorul înainte de a fi avut loc alegerile?!

Aşa că trebuie să te obişnuieşti cu asta, dacă nu vrei să-ţi exerciţi dreptul de a-ţi spune cuvântul la vot şi în cadrul naţiunii.

Ţi se va spune de către lingăii din presă că nu e permis să gândeşti singur, deoarece asta ar constitui hate speech!

Vei intra în clandestinitate cu orice formă de evanghelizare creştină, deoarece – nu-i aşa? – nu vei voi să-i ofensezi pe islamişti!

Vei fi numit debil mintal pentru simplul fapt că vei voi să-ţi cumperi o armă de foc ca să te aperi. Ţi se va spune că odraslele tale pot face avort şi pot fuma marijuana, fără consimţământul tău.

Şi îi vei plăti guvernului banii tăi câştigaţi cu sudoarea frunţii pentru acest privilegiu.

Să fie aceasta America dorită de tine, doar pentru că eşti prea evlavios pentru a trage manivela, votând pentru candidatul prezidenţial Donald Trump?

Unii se vor resemna, spunând că ne pricopsim cu preşedintele pe care-l merităm. Asta s-ar putea să fie adevărat, când stai să te gândeşti că creştinii sunt o vastă majoritate din această naţiune, cu un procentaj de circa 80 la sută sau mai mult şi astfel, stăm cu mâinile în sân, plângându-ne că nu putem vota pentru un candidat necreştin!

Gândiţi-vă la logica implicată: Deoarece suntem creştini, nu putem vota pentru Trump. Şi astfel, ratăm votul fie refuzând să votăm, fie votând pentru cineva fără şanse de a câştiga; de fapt, votăm pentru transformarea unui cavaler din zona umbrită, în care toate lucrurile pentru care afirmăm că milităm, vor fi dispreţuite de învingător.

Numai că această logică nu este deloc logică! E ca şi când am renunţa la victorie, dând bir cu fugiţii, când tot ce ni se cere este să trecem linia de sosire!

Gândiţi-vă la binele mai mare. Pentru aceştia, şi ştiu că sunteţi mulţi dintr-aceştia, vi se cere doar să daţi dovadă de curaj. Vorbiţi cu îndrăzneală, cum se cade să vorbiţi. Educaţi-i şi pe alţii în privinţa mizei acestui scrutin. Dacă veţi fi respins, insistaţi!

Nu vă pierdeţi cu firea! Să aveţi puterea să spuneţi adevărul!

Citim la Romani 13:11-12: „Faceţi lucrul acesta, ştiind ce vremuri sunt: este ceasul să vă treziţi din somn, pentru că mântuirea este mai aproape de noi decât atunci când am devenit credincioşi; noaptea aproape a trecut şi ziua este aproape, deci să lăsăm la o parte faptele întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armura luminii!

Trebuie să nu mai ascultăm de larma din jurul nostru, ascultând, în schimb, de adevăr! Dacă 80 de procente din populaţia americană, suntem creştini şi ne-am uni şi am vota în bloc, nu s-ar mai pune problema cine ar ieşi învingător!

Să aveţi o zi binecuvântată şi puternică!

Bill Wilson
www.dailyjot.com

No comments: