Tuesday, May 20, 2014

Homofilia infectează organizaţia World Vision şi angajaţii români ai acesteia nu au nimic de criticat!



Prin luna martie 2014 una din cele mai mari organizaţii caritabile din USA, World Vision, a anunţat că permite angajaţilor ei să se angajeze în căsătorii homosexuale atâta vreme cât continuă să fie creştini! Ptiu!

World Vision a luat fiinţă cu vreo 60 de ani în urmă fiind servită de oameni temători de Dumnezeu. Multă vreme organizaţia a avut o orientare sănătoasă din punct de vedere doctrinar. De când a fost preluată însă de Richard Stearns ca preşedinte, acesta şi-a propus să schimbe orientarea organizaţiei în privinţa homosexualităţii şi de aceea a anunţat noua procedură pretinzând că aşa aduce unitate între creştini.

“Schimbând practica noastră şi permiţând căsătorii între persoane de acelaşi sex ce profesează a fi de credinţă creştină … acest lucru ne permite să tratăm egal pe toţi angajaţii. Aceasta nu înseamnă că noi compromitem poziţia creştină a instituţiei, ci mai degrabă că recunoaştem ceea ce unele biserici au decis deja…”

La care Peter LaBarbera a spus că tocmai decizia preşedintelui a creat confuzie şi diviziune. “Prin idea că homosexualii, care nu s-au pocăit şi continuă să trăiască în acest grav păcat şi să îşi bată joc de căsătorie, pot să fie buni slujitori ai lui Isus Christos, World Vision devine un obstacol în calea pocăinţei lor faţă de Dumnezeu.”

La vestea adoptării noii poziţii faţă de homosexuali, angajaţii organizaţiei World Vision din România nu au avut nimic de obiectat şi de criticat! Nici măcar unul cu profil proeminent în organizaţia menţionată, care mă întreba zilele trecute ce am cu el, că nu ştie să mă fi insultat vreodată. Nu m-a insultat pe mine, ci pe Domnul meu! Am dreptul să mă simt ultragiat? Şi nu este singurul motiv. Tăcerea angajaţilor organizaţiei World Vision este în stare să ne arate corupţia inimii celor ce pactizează cu răul datorită iubirii de arginţi.

E adevărat că între timp, datorită pierderilor unor importanţi suporteri, organizaţia World Vision şi-a schimbat încă odată poziţia, dar nimeni nu mai crede în sinceritatea anunţului. Totul a devenit o afacere murdară, murdară, murdară...


No comments: