Wednesday, May 14, 2014

Obamina'ţie Strigătoare La Cer!



Treizeci şi trei de creştini au fost condamnaţi la moarte de Kim Jong-un sub acuzaţia că au complotat să răstoarne guvernul nord-corean şi urmează să fie executaţi (Daily Mail). Administraţia Obama nu face nimic pentru a opri astfel de execuţii sumare ale creştinilor!

În fiecare an Departamentul de Stat American primeşte un raport cu privire la persecuţiile religioase ce au loc în anumite ţări ale lumii, raport pe baza căruia guvernul american, în baza tradiţiei de apărare a drepturilor omului, trebuie să ia atitudine şi să acţioneze pentru oprirea actelor samavolnice. Toate administraţiile americane anterioare guvernului Obama au acţionat energic pentru a opri astfel de prigoane. De cinci ani, de când Obama este preşedinte, rapoartele sunt ignorate şi administraţia americană nu face nici un fel de intervenţii pentru a opri persecuţia religioasă de pe glob. Obama ştie că majoritatea celor ce persecută sunt musulmani, şi majoritatea celor persecutaţi sunt creştini. Acţiunea lui dovedeşte cărei credinţe îi aparţine în realitate.

Aproximativ 300 de fete au fost răpite de organizaţia teroristă Boko Haram, dar administraţia Obama a tăcut chitic. În urma strigătelor de indignare ce au apărut în alte ţări, doamna Obama a dat şi ea un comunicat de presă în care spune că acţiunea este de condamnat. Nimic mai mult.

De mai mulţi ani administraţia americană a fost îndemnată să desemneze organizaţia Boko Haram ca teroristă, dar administraţia Obama s-a opus vehement acestei desemnări. De-abia anul acesta s-a acceptat propunerea. Prea târziu, însă. Adminsitraţia americană şi familia Obama are pe mâni sângele sutelor de creştini care au fost masacraţi în Nigeria de Boko Haram.

Se cuvine să ne rugăm pentru fraţii noştri şi surorile noastre ce experimentează barbarismul medieval al islamicilor, fiind abandonaţi în mâinile acestora de administraţia Obama şi de guvernele apostate ale ţărilor vestice.

No comments: