Thursday, May 15, 2014

O comparaţie relevantă



Când acţiuni teroriste monstruoase au fost întreprinse în Somalia în 1990, preşedintele George W. Bush a trimis imediat trupe pentru a opri genocidul.

După el a urmat preşedintele Clinton care a cerut trupelor americane să nu mai răspundă cu forţa la atacurile teroriste. Ca urmare, câţiva soldaţi americani au fost prinşi şi omorâţi cu barbarism de teroriştii somalieni. Domnul Clinton a retras trupele americane şi despoţii locali îşi fac de cap de atunci. Pirateria în apele Mării Roşii este un rezultat direct al retragerii forţelor americane din zonă. În schimb, amantul Monicăi Lewinsky a ordonat forţelor NATO să intervină în Serbia şi să predea musulmanilor două regiuni ale ţării (Bosnia şi Kosovo).  

Administraţia lui George Bush a pledat şi a reuşit să obţină independenţa regiunii de Sud a Sudanului, unde locuieşte populaţia creştină a ţării, populaţie ce era supusă exterminării de populaţia musulmană din nordul ţării.

După constituirea Sudanului de Sud ca ţară independentă (2005-2011) lucrurile au mers bine până când kenianul a fost ales ca preşedinte al SUA. De atunci teroriştii Sudanului de Nord atacă în continuu populaţia Sudanului de Sud comiţând cele mai îngrozitoare atrocităţi, fără ca lui Obama să îi pese. Teroriştii nordici sunt albi, pe când creştinii din sud supuşi exterminării sunt negri! Nici Obama nici Jesse Jackson nu fac nimic pentru con-fraţii lor de culoare şi de credinţă! De fapt, care credinţă?

De la venirea lui Obama la preşedinţia Americii musulmanii au fost încurajaţi să îşi înteţească acţiunile teroriste împotriva creştinilor din ţările musulmane. Pe de altă parte în America credinţa musulmană este promovată cu fonduri guvernamentale în şcoli, instituţii politice, armată, etc. Kenianului nu îi pasă decât de credinţa lui musulmană şi de interesele islamice.

Muslim Brotherhood este o altă organizaţie teroristă. Din 2011, când organizaţia Muslim Brotherhood a participat la căderea regimului lui Mubarak şi apoi a încercat să pună mâna pe putere în Egipt, kenianul, cu ajutorul presei liberale pe care o are în palmă, a descris această organizaţie ca fiind democrată şi a pompat miliarde de dolari în ajutorul acesteia. Pentru kenian democraţia este tot una cu terorismul şi viţeversa!

În Siria forţele Al-Qaida încearcă să ia puterea de la preşedintele Bashar al-Assad, iar administraţia americană susţine pe rebeli, ceea ce face ca în acest caz americanii să lupte alături de forţele Al-Qaida pentru ca acestea să preia puterea la nord de Israel!  Curat murdar!

Kenianul vrea să forţeze Israelul să cedeze teritoriile sale palestinienilor înainte ca aceştia să recunoască dreptul la existenţă al statului israelian! Curat murdar! Pestriţ la maţe şi negru la suflet!


No comments: