Tuesday, May 6, 2014

Analfabetii ce bloguiesc

Nu orbul ne deranjeaza, ci orbul ce pretinde ca vede si vrea sa calauzeasca pe altii. Nu greselile lor gramaticale, de exprimare si ortografice ne repugna (ca sa nu vorbim de cele teologice care le reliefeaza putreziciunea dogmatica), ci pretentia ca sunt chemati sa ii corecteze pe altii. Mai jos o mostra de monstruozitate ce reveleaza incultura. Ca nu este o gresala de ortografie o demonstreaza atat site-ul original unde e publicat articolul, cat si reclama ce i-o face unchiesul ce trage de urechi pe altii, dar se dovedeste el insusi deficitar in privinta exprimarii corecte. Le recomandam sa isi insuseasca amandoi un lexic mai complex, altfel vor ramane cu aceiasi cititori ignoranti.

Succes tuturor analfabetilor la bloguire!

Literatura religioasa de comportaj in perioada comunista

6 mai 2014

4 comments:

DanutM said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Radoi Nicolae said...

Nici noi nu am cenzurat comentariile. Cel semnat de Danut Manastireanu il puteti vedea comentat pe blog. In acelasi timp avem dreptul sa refuzam publicarea comentariilor ce lasa de dorit din anumite puncte de vedere.
Numai bine!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Radoi Nicolae said...

Stimabile,
Nu ai curajul sa iti dai numele, dar ai curajul sa afurisesti sustinand ca ceea ce spunem nu este adevarat. Adu fapte, dovezi, si suntem bucurosi sa le analizam.