Tuesday, October 18, 2016

Ceva de gandit inaintea alegerilor

Un prieten mi-a trimis materialul de mai jos tradus de fratele Dorin Motz. Multumim celor interesati de  binele societatii in care inca mai traim in libertate si mai putem publica un astfel de material 

Detaşarea de larmă şi aflarea clarităţii
de Bill Wilson

Conform pronosticurilor, alegerile americane s-au coborât la limbajul de şanţ. Discuţia s-a mutat asupra comportamentului reprobabil al celor doi candidaţi, aşa încât problemele esenţiale ale campaniei electorale şi chestiunile cu care suntem confruntaţi ca naţiune sunt îngropate de problemele de caracter, întrucât, puteţi conta pe faptul că scrutinul acesta va fi dominat de dezbateri pe tema caracterului.

În opinia mea, un candidat posedă un caracter situat mult sub acela al majorităţii americanilor, fiind expertă în a proiecta deficienţele din viaţa personală asupra altora, în timp ce dă vina pe alţii pentru toate greşelile ei. Celălalt candidat a afirmat şi a comis fapte care nu s-ar fi cuvenit să le spună şi să le facă, în schimb, este liber de cvasi cazierul judiciar ce-l urmăreşte pe candidatul oponent. Însă şi mai importante sunt problemele care se pun şi modul în care va candida fiecare candidat, în eventualitatea alegerii în funcţia supremă în statul american.

Nu ştim cum va guverna Donald Trump, candidatul republican la preşedinţie. Ştim însă că a promis să numească judecători la Curtea Supremă care sunt pro-life, pro-amendamentul al doilea şi care sprijină constituţia Americii. Şi mai ştim că a afirmat de nenumătate ori că va promova libertatea cuvântului şi libertatea religioasă.

El a promis ameliorarea codului impozitelor, prin reducerea impozitărilor; a promis o reducere drastică a hăţişului birocratic şi a regulamentelor inutile impuse în prezent asupra firmelor americane. A declarat că va pune relaţiile diplomatice cu Israel pe o temelie nouă şi le va ameliora; a relevat că nu va continua anemica politică externă a actualei administraţii americane de aşa-zisă combatere a terorismului islamic. Şi a mai spus că va asigura securitatea frontierelor naţiunii şi că va încerca să oprească infiltrarea teroriştilor prin filiera imigraţiei.

Ştim şi cum va guverna candidatul democrat la alegerile prezidenţiale, doamna Hillary Clinton. Doar am observat-o încă din anii '70 începând din zilele când era martor al acuzării în scandalul Watergate. Au urmat o serie nesfârşită de scandaluri, cu mize tot mai mari, pentru care majoritatea dintre noi am fi făcut închisoare, dacă am fi fost implicaţi în ele. Ea a declarat că va numi judecători progresişi, pro-choice la Curtea Supremă.

Ea s-a pronunţat în favoarea restrângerii libertăţii de închinare, mai cu seamă, pentru cei care critică religia islamică; va majora taxele cu două trilioane de dolari şi, practic, va elimina prevederile celui de-al doilea amendament la constituţia americană; va continua actuala politică externă a Statelor Unite, refuzând să pună capăt, odată pentru totdeauna, ameninţărilor teroriste sau persecuţiei islamice a creştinilor; s-a declarat în favoarea frontierelor deschise şi a sporirii imigraţiei islamice. Limbajul ei inflamator la adresa Rusiei e pasibil să conducă la izbucnirea unui război. Programul ei va duce la creşterea cheltuielilor guvernamentale şi la depăşirea oricăror plafoane a datoriilor naţiunii.

Acest scrutin electoral va decide direcţia în care va merge America, precum şi în privinţa alegerii judecătorilor la Curtea Supremă. Votul dumneavoastră s-ar putea să fie decisiv. A nu vota sau a vota pentru un al treilea candidat, care, oricum, nu poate câştiga, sau a vota pe baza larmei, mai degrabă decât pe baza problemelor implicate, ar putea avea consecinţe dezastruoase asupra dumneavoastră, a copiilor dvs., a nepoţilor dvs. şi a strănepoţilor dvs.

Generaţii întregi atârnă de votul dvs. Este datoria şi răspunderea dvs. solemnă de a vota. În timp ce mass media promovează obscenitatea, încercând să transfere atenţia de la adevăratele chestiuni care se pun, este limpede cum trebuie să voteze un credincios, pe baza problemelor implicate. Nu alegem un păstor, ci ne străduim să ne salvăm patria de pe muchia prăpastiei.

„Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de înţelepciune“ (2 Timotei 1:7).

Să aveţi o zi binecuvântată şi puternică!

Bill Wilson


8 comments:

Anonymous said...

Intradevar ceva de gandit inaintea alergatorilor ,Dar hai sa fim drepti cu noi insine , inaintea tuturor oamenilor si nu numai atat ci si inaintea lui Dumnezeu, caci stim ca nu este in puterea omului oricare ar fi el , spun lucrul acesta cu toata sinceritatea si cinstea pentru om , când umbla sa-si îndrepte pasii spre tinta , fie Clinton , fie Trump . De ce sa fim fatarnici si sa nu recunoastem ca noi crestinii traind inainte , votam pe unul si pe altul , dar rezultatul in totdeauna nu fiind departe de satisfacator . Deaceea ne-am intors cu totii privirile spre Dumnezeu si Acela pe care Dumnezeu a ales pentru noi, spre un Duh de dragoste pentru dreptate , nepartinire si adevar ce cauta folosul si binele da, al tuturor, inclusiv Regan, Nixon , Clinton , Bush , Trump , votat sau votant . A vota , a face promisiuni care nu depind de noi in mare masura chiar. Sa-ti pui increderea numai in acel om , ar fi in sine o intelegere nerespectata aducand dela sine un ESEC, Failure , de partea celor doi, unul ar invinuid pe celalalt de incompetenta. Succesul celor doi ar depinde numai de unirea inteligentei si eforturile colective a celor implicati , esuat si compromis in cazul de azi . De aceea as zice ca alegerile din U.S au fost compromise deja . nu conteza pe cine alegi , rezultatul nu v-a fi altul decat unul trist. Deaceea noi am votat pentru Isus, Hristos Fiul lui Dumnezeu fara sa nedreptatim ! May THE LORD, GOD ALLMYGHTY BLESS YOU ! Noi intotdeauna Il scoatem din ecuatie cand e vorba de alegeri. Not this time, not ever . Aceasta este datoria noastra demna fata de Dumnezeu si fata de toti oamenii .

Anonymous said...

parerea mea este ca aducand jignire unul asupra altuia ,ura ,dusmania , neomenia si taote cele ungodly isi face loc intre relatiile celor doua parties cu mare diversitate si greutate financiar economic si industrial decision making , vital prosperitati unei tari . Negresit isi asuma pierderile de o parte si alta ,ca au sume fabuloase si averi . Dar intrebarea mea este : Cum ar supravietui un om a carui stabilitate financiara lasa de dorit si nu stie ce adduce ziua de maine ? Prapastia este evidenta , ce o confrunta ! Eminenta , Care se distinge prin calități (intelectuale) deosebite; excepțional, superior, remarcabil, excellent colaborator apropiat al unui conducător de stat, demnitar etc. care acționează din umbră, fără a se face observat.

Anonymous said...

sa faci din toate problemele devastatore ce confrunta toata societatea -o gluma -este o prostie si iresponsabilitate a carei ignoranta este greu platita .

Anonymous said...

Deci, dacă este vreo îndemnare în Hristos, dacă este vreo mângâiere în dragoste, dacă este vreo legătură a Duhului, dacă este vreo milostivire şi vreo îndurare,
2 faceţi-mi bucuria deplină şi aveţi o simţire, o dragoste, un suflet şi un gând.
3 Nu faceţi nimic din duh de ceartă sau din slavă deşartă; ci, în smerenie, fiecare să privească pe altul mai presus de el însuşi.

4 Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci şi la foloasele altora.
5 Să aveţi în voi gândul acesta, care era şi în Hristos Isus:

6 El, măcar că avea chipul lui Dumnezeu, totuşi n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu,
7 ci S-a dezbrăcat pe Sine Însuşi şi a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor.

8 La înfăţişare a fost găsit ca un om, S-a smerit şi S-a făcut ascultător până la moarte, şi încă moarte de cruce.
9 De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume;

10 pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ
11 şi orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domnul.

12 Astfel dar, preaiubiţilor, după cum totdeauna aţi fost ascultători, duceţi până la capăt mântuirea voastră, cu frică şi cutremur, nu numai când sunt eu de faţă, ci cu mult mai mult acum, în lipsa mea.
13 Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi şi vă dă, după plăcerea Lui, şi voinţa, şi înfăptuirea.
14 Faceţi toate lucrurile fără cârtiri şi fără şovăieli,
15 ca să fiţi fără prihană şi curaţi, copii ai lui Dumnezeu, fără vină, în mijlocul unui neam ticălos şi stricat, în care străluciţi ca nişte lumini în lume,
16 ţinând sus Cuvântul vieţii; aşa ca, în ziua lui Hristos, să mă pot lăuda că n-am alergat, nici nu m-am ostenit în zadar.

Anonymous said...

Si dela voi fratilor vorbind in felul acesta Şi chiar dacă va trebui să fiu turnat ca o jertfă de băutură peste jertfa şi slujba credinţei voastre, eu mă bucur, şi mă bucur cu voi toţi.

18 Tot aşa şi voi, bucuraţi-vă, şi bucuraţi-vă împreună cu mine.
19 Nădăjduind în Domnul Isus să vă trimit în curând pe Timotei, ca să fiu şi eu cu inimă bună când o să am ştiri despre voi.

20 Căci n-am pe nimeni care să-mi împărtăşească simţirile ca el şi să se îngrijească într-adevăr de starea voastră.

21 Ce-i drept, toţi umblă după foloasele lor, şi nu după ale lui Isus Hristos

Relu Stache said...

https://beholdisraelnews.wordpress.com/2016/10/18/prophecy-update-who-is-attacking-isis-and-why/

Radoi Nicolae said...

Anonimului care a plasat primele două comentarii:
A fi cetățean onorabil ce își face datoria față de societate și îndeamnă pe ceilalți cetățeni să fie angajați față de societate, nu înseamnă deloc ignorarea Mântuitorului și nesocotirea dreptului Lui de a da poziția de președinte cui vrea. A neglija datoria de a vota nu este altceva decât susținerea candidatului care este mai periculos pentru societate și abilitarea acestuia de a pune mâna pe putere. Așa că să lăsăm vorbele la o parte și să mergem la vot! Și să votăm candidatul care își propune să oprească răul făcut societății de politicienii corupți și pedanți.

Anonymous said...

Am auzit frate , stiu suferintele tale pentru tara si-ti cunosc opinia pe care public o faci cunoscuta , dar Dumnezeu este nepartinitor .iubeste pe bogat la fel ca si pe sarac si deopotriva se ingrijeste de amandoi,caci in aceiasi jertfa I-a rascumparat, Ba El face sa rasara soarele Sau si peste cei bunii si peste cei rai si trimete ploaie . Inaintea Lui toti sunt la fel. Dar care crezi tu ca este acel candidat periculos pentru societate ce si-a propus sa faca rau societatii ? Acel "politician corrupt si pedanti" ? Nu vad niciunul dintre ei sa faca nici cel mai mic rau nimanui fie unul fie altul oricat de corrupt daca ar fi ? Cu o asemenea atitudine se poate duce cineva la vot ? Oare nu este el insusi in nevoie de ajutor si un pericol pentru sine insusi ? Si cine ar luat in cont un astfel de vot ca fiind rezonabil, intradevar nedescriminator, fara idei preconcepute si bazat pe merit si incredere , cu bun discernamant ? Votul ar fi mai degraba spre rascoala sociala si persecutie atata timp ce adversarul ramane dupa alegere . Dupa cate am vazut eu faradelegea si nelegiuirea omului cade asupra lui insusi si Dumnezeu scapa pe cel ce se teme de El ! Si cel rau nu cade prin nelegiuirea altuia ci pacatul lui. Bun sau rau , Dumnezeu cerceteaza inimile. Pentru un astfel de Dumnezeu ce nu tine ura ,caci nu are nici dusmanie, din TOATA INIMA as vota , EL este votul meu si pentru unul si pentru altul Da -Slava lui Dumnezeu -ISUS HRISTOS -Cetatean onorabil si mai mult. Nu face nici nu gandeste rau nimanui ! Dumnezeu sa bine cuvanteze si pe un candidat cat si pe altul! Voia Lui. Dar si pe tine frate, dupa cum voieste, ca de aceea iti vorbeste !