Wednesday, January 18, 2012

Cartea "Paşi" de Daniel Mitrofan oferită cititorilor

Însumând 650 de pagini şi 467 documente şi texte fotografiate, cartea Paşi este oferită cititorilor la preţul de $10 bucata. Preţul acesta este pentru cei ce o comandă înainte de tipărire.


Un adevărat deposit de documente legate de activitatea Bisericilor Baptiste în perioada comunistă, cartea face o analiză a fenomenului colaboraţionist la nivelul păstorilor şi a altor lucrători creştini.


Având în vedere recenta obstrucţionare a accesului la dosarele securităţii, şi inaccesibilitatea dosarelor aflate la externe, cartea Paşi va rămâne pentru o vreme nedefinită singura sursă de cunoştinţă veridică a funcţionării cultului baptist în perioada comunistă din perspectiva colaborării elementelor de responsabilitate cu securitatea.


Când faceţi comanda gândiţi-vă să o faceţi cadou prietenilor şi copiilor voştri, care au nevoie să cunoască istoria reală a celor ce au trăit sub comunism şi au fost supuşi la ispita grea, dar în acelaşi timp subtilă a colaborării.


Pentru comenzi vă rugăm să vă adresaţi fratelui Cristi Brad la 847 630 5850 sau m4cbrad@yahoo.com.


Anunțul a fost general, pentrucă noi sîntem la începutul acestui proces de tipărire a cărții Pași și pentrucă prețul efectiv al cărții depinde, unde locuiește cumpărătorul, cîte cărți comandă, etc. Dacă locuiți în America în zona Chicago, unde sîntem și noi, costul cărții este $10, pentrucă nu trebuie să plătiți taxele poștale, dacă trebuie să trimitem cartea prin USPS, costul total este de $14.


Dacă locuiți în România, acolo încă nu avem o persoană de legătură, dar credem că în cel mai scurt timp o vom avea și vă vom da datele necesare.


De asemeni cine vrea să facă donații pentru cartea Pași, acestea se pot face pe numele Bisericii Logos Baptist Ministries, care vor fi tax deductible , iar adresa poștală pe plic va fi adresa :


Logos Baptist Ministries, cu mențiunea „cartea Pași”, folosind adresa :
Chris Brad.
9532 N Tripp Ave.
Skokie IL. 60076.

No comments: