Monday, July 14, 2014

D’ale prostănacilor: Dansul ce revelează harul lui Dumnezeu

Paul Morar citează de pe site-ul unei biserici din Romania:
“Credem că dansul poate revela atât adevărul cât și harul lui Dumnezeu pentru această lume. Aici la Biserica Carismatică Noua Generație, dansăm ca să Îl onorăm și să-L înălțăm pe Dumnezeu prin mișcare și să aducem bucurie în biserică.
Una dintre dorințele noastre este creăm dansuri care ating inimile oamenilor prin dragostea lui Isus Cristos și să fim excelenți în toate lucrurile prin efortul și prin dedicarea noastră.
Trupa de dans Noua Generație dansează în fiecare duminică în închinare și pe parcursul anului cu diferite ocazii la concerte organizate de Biserica Carismatică Noua Generație.
Dacă îți place dansul și vrei să-ți folosești talentul pentru Dumnezeu, avem cursuri de dans care încep în septembrie. Cursurile consistă în învățarea de tehnici hip-hop și coregrafie.”


8 comments:

Anonymous said...

Wurmbrand cucereste si de dincolo de moarte! e un articol publicat recent pe Blogul lui
Barzilai-en Dan. Acolo e o trimitere la un articol „DEZLEGARE” publicat prin anul 2008.
Iata aici citeva fraze: Cind an fost singur cu nenea Richard m-am apropiat de patul lui
cu toata solemnitatea celui chemat sa fac un act cultic. L-am sarutat pe frunte si i-am spus vorbele invatate deja pe dinafara:„Frate Richard,in Numele Domnului isus Christos si al Bisericii lui te iert de pacatele tale.Du-te in pace."A plecat" in urmatoarele douazeci
de minute. Richard Wurmbrand ma rugase sa fac aceasta slujba pentru toti cei credinciosi care se afla pe patul de moarte.

Care va este parerea Fr.Radoi despre aceasta afirmatie in legatura cu IERTAREA
PACATELOR ? A trecut la Ortodoxi sau la Catolici ? Ce ziceti Dvs.?

Anonymous said...

cred ca cu intrebarea asta , ar fi deajuns si elocvent din ale prostanacilor

Anonymous said...

Iata o alta asa zis "binecuvantare" de ale prostanacilaor, de Marius Cruceru, savant doctor pastor facut in Germania pe situl lui: Sa va curga 428 BMWin ureche."
Si bineinteles dupa cateva lumi explicarea vine, tot dela el pe sit, in unul din ultimele lui descoperirii "ce face pornografia creierului uman"
Cu asta si-a luat doctoratul de savant.
La ce scoala de prostanaci isi tine cursurile?
UNDE INTRA UNUL INTRA MAI MULTE!

Radoi Nicolae said...

Se pare că prostănacul este persoana ce postează astfel de comentarii la adresa lui Marius Cruceru, un predicator onest, capabil, la zi cu problemele cu care se confruntă oamenii societății contemporane etc. Pe blogul lui Rădoi nu există spațiu pentru oameni ce au vendete personale, ceea ce cred că transpare din comentariul de mai sus.
Stimabile, poți să ne spui la ce școală ai făcut umbră pământului? Că ai făcut-o degeaba.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

"Drepturile de autor pentru Biblia Cornilescu © 1924 aparțin Societății Biblice Britanice. Copyright-ul © 2010, 2014 ediției revizuite în limba română aparțin Societății Biblice Interconfesionale din România, cu acordul Societății Biblice Britanice. Folosit cu permisiune."

Informatia introductiva de mai sus, ca este sustinuta si recunoscuta prin urmare si de tine,m-a indoiesc, cat si de toti adeptii seminarelor si institutiilor apartinand societati. deci voi credeti in dumnezeu cu permisiunea si acordul Societății Biblice Interconfesionale din România?
Si intrebarea mea, dar nu pentru tine ci pentru Fratele Radoi:
nu ei sunt cei ce l-au bagat in inchisoare si i-au facut necazuri?
Si tu cand vorbesti ai permisiunea lor si aprobarea lui cruceru?
Holera si ciuma bantuie in gradinile scolilor de care vorbesti, a caror umbra va este placuta, ce va indemna la preacurvie, despre care Domnul vorbeste ca vor fi nimicite impreuna cu cei ce mananca bucate necurate, carne de porc si soareci avand in stachinile lor si se bucura de ele.
Caci niciunul dintre ei nu vor mai chema numele Domnului cu buzele curate. Ba limba li se va usca in cerul gurii lor Si asta nici macar "fagaduinta" nu este, ci lucru deja implinit.

Da, asa stau lucrurile cu permisiunea si acordul vostru si veti fi scosi afara din tara Domnului, ca v-ati inchinat la dumnezei ce n-au fiinta si cu acordul lor ati alergat.

Radoi Nicolae said...

Se pare că ne răcim gura de pomană cu astfel de comentatori care se închină la Doamna White, și nu lui Dumnezeu; se închină Sabatului, și nu Domnului Sabatului; se închină la porunci și învățături omenești, și ignoră Legea lui Christos! Stimabile, poate găsești un alt site unde să poți vărsa în liniște otrava doamnei White, că pe ea o cinstești cu inima. Pe Dumnezeu îl cinstești numai cu buzele!

Anonymous said...

Lamurire:
A reda pe scurt esențialul unei lucrări, al unei expuneri si totusi de a o cuprinde în sine, nu a fost dat nici lui White, ci Israelului.
Asta spune Moise si Proorocii, neamurilor. Nu am de obiectat nimic despre ce spune Scriptura, ci de epunerea lucrarii in sine.