Saturday, November 3, 2012

Un vot pentru Romney


Nu înseamnă recunoașterea religiei mormone ca fiind adevărată, nici valabilitatea doctrinelor mormone. America a avut la un moment dat un președinte catolic, dar acest lucru nu a însemnat abandonarea credinței protestante a majorității cetățenilor americani, nici eliminarea eticii protestante a societății, etc. La fel, alegereau unui președinte de religie mormonă nu înseamnă  compromiterea credinței celor ce votează pentru acesta.

Nu avem un candidat perfect, de aceea trebuie să ne dăm votul aceluia care reprezintă în cea mai mare parte valorile biblice la care subscriem.

Un vot pentru Romney înseamnă susținerea mișcării pro-life și implicit condamnarea avorturilor.

Un vot pentru Romney înseamnă moralitate și implicit condamnarea tendinței de recunoaștere a însoțirilor nelegiuite fie ele sodomite sau de altă natură.

Un vot pentru Romney înseamnă susținerea proprietății private, a unei economii de piață și implicit condamnarea socialismului.

Un vot pentru Romeny înseamnă patriotism și implicit condamnarea tendințelor de globalizare politică ce urmăresc subordonarea Americii față intereselor globalismului.

Un vot pentru Romney înseamnă common sense și dovedește că cei ce i-l oferă încă au scaun la cap.   

No comments: