Wednesday, August 17, 2011

Pentru cei întruniţi la Atlanta să-l justifice pe Iosif Ţon inteligenţa nu le-a slujit de înţelepciune !

Zilele trecute am primit de la fratele Petru Anghel un comentariu la articolul

"PLECAT-AU NOUA DIN ATLANTA SI CU SERGENTUL ZECE"

pe care vi-l redăm mai jos.  
« Aduceţi-vă aminte de înaintaşii voştri, care v-au vestit Cuvântul lui DUMNEZEU ; Uitaţi-vă cu băgare de seamă la sfârşitul felului lor de vieţuire şi urmaţi-le credinţa »!!!
 Nu am înţeles bine, de aceea întreb :Grupul de predicatori întruniţi la Altlanta, care îl susţine pe domnul Iosif Ţon în frunte cu fratele Clintoc Viorel îi împărtăşeşte şi ideile "Străjereşti" ? Dacă răsapunsul este afirmativ, atunci trebuie să învăţăm că; inteligenţa nu presupune şi înţelepciune, talentul nu presupune darul spiritual, şcoala nu presupune ucenicia reală şi diploma nu presupune recunoaşterea eclesială. In ROMANIA actuală deşi Ceauşescu a fost împuşcat, la multe niveluri de conducere au rămas mici ceauşeşti care conduc cu aceeaşi metodă a fostului dictator. Unii predicatori care au ajuns în America au dat mâna cu acei care purtau secera şi ciocanul. Deşi au ajuns în libertate se vede că nu s-au eliberat de fostele legături pe care le-au avut cu securitatea şi chiar acum, după douăzeci de ani de la revoluţie, continuă să arate că slugărnicesc şi susţin pe cei ce au slujit fosta securitate. O dată presedintele Senatului din România a fost întrebat dacă dânsul ştie câţi ofiţeri sub acoperire are România. Nu a fost atent la întrebare, sau mai bine zis la răspuns şi a debitat : « NU ŞTIM CÂŢI SUNTEM ».
Prin decizia ce au luat-o la Atlanta cei întruniţi să gândească au dovedit că gândirea le este cam străină. Să fie de vină fostele legături invizibile ce i-au determinat la o asemenea poziţie negândită ?

No comments: