Thursday, August 18, 2011

Cartea "Paşi" de Daniel Mitrofan oferită cititorilor

Însumând 650 de pagini şi 467 documente şi texte fotografiate, cartea Paşi este oferită cititorilor la preţul de $10 bucata. Preţul acesta este pentru cei ce o comandă înainte de tipărire. Un adevărat deposit de documente legate de activitatea Bisericilor Baptiste în perioada comunistă, cartea face o analiză a fenomenului colaboraţionist la nivelul păstorilor şi a altor lucrători creştini. Având în vedere recenta obstrucţionare a accesului la dosarele securităţii, şi inaccesibilitatea dosarelor aflate la externe, cartea Paşi va rămâne pentru o vreme nedefinită singura sursă de cunoştinţă veridică a funcţionării cultului baptist în perioada comunistă din perspectiva colaborării elementelor de responsabilitate cu securitatea. Când faceţi comanda gândiţi-vă să o faceţi cadou prietenilor şi copiilor voştri, care au nevoie să cunoască istoria reală a celor ce au trăit sub comunism şi au fost supuşi la ispita grea, dar în acelaşi timp subtilă a colaborării.

Pentru comenzi vă rugăm să vă adresaţi fratelui Cristi Brad la 847 630 5850 sau m4cbrad@yahoo.com.   

3 comments:

Rodica Botan said...

Ar trebui sa va ginditi si la pretul pentru transport; atit pentru Romania cit si pentru USA. Pentruca acel pret va trebui sa fie adaugat la pretul cartii

Cristi B. said...

Perfectă precizarea, cartea costă $10 pentru cei care locuiesc în metropola Chicago și care o pot lua direct de la noi, fără taxele poștale, pentru cei ce locuiesc în State, care de asemeni găsesc persoane ce călătoresc la și de la Chicago spre orașele sau Bisericile dumnealor, rămîne valabil același preț. Pentru cei care comandă carți, pentru care trebuie să plătim taxele poștale, costul cărții este de $14.

Nicolae Rădoi said...

Multumim de completare. Suma aditionala de $4 va acoperi cheltuielile de shipping and handling in Statele Unite. Pentru cei din Romania este o alta poveste. Cei interesati sa ia legatura cu fratele Cris Brad.