Thursday, July 7, 2011

În acord cu pasul preşedintelui - Nici prea devreme, nici prea târziu …


Cu aceste cuvinte ne asigură preşedintele Asociaţiei Bisericilor Baptiste din USA şi Canada că rezoluţia câtorva păstori din Asociaţie întruniţi la Vancouver, Canada este exact ceea ce ne trebuia în cazul lui Iosif Ţon şi exact la timpul potrivit.
Noi spunem: În sfârşit... Ceva... (Mai bine decât nimic la nesfârşit!).

În sfârşit... pentru că preşedintele Asociaţiei a ascultat de păstorii care au pledat pentru luarea unei poziţii ferme şi a citit blogurile care au insistat pentru acţiune condamnând laşitatea inacţiunii.

În sfârşit..., pentru că se recunoaşte că Iosif Ţon
            - A părăsit în mod răutăcios Biserica unde era membru şi i s-a dat cinste mulţi ani să slujească
- A adoptat doctrine contrare Cuvântului lui Dumnezeu
- A indus în eroare acuzând că a fost exclus din Bisericile Baptiste şi
- A denigrat Bisericile Baptiste în cuvântările sale prin alte biserici...

Ceva..., pentru că nu este o măsură luată de Asociaţie, ci este o doar o rezoluţie a câtorva păstori de pe coasta de Vest.

La întrebarea: Când va fi luată o măsură oficială a Asociaţiei împotriva lui Iosif Ţon? - probabil că ni se va răspunde: nici prea devreme, nici prea târziu! De ce pentru păstorii de pe coasta de Vest a fost "vremea," iar pentru ceilaţi nu a fost vremea să dea un verdict în cazul lui Iosif Ţon? Uitasem, că în Asociaţie fiecare păstor îşi are timpul său! Sau mai bine zis preşedintele Asociaţiei va stabili când va fi vremea şi pentru cei din alte zone ale ţării. Deocamdată el ţine în mână „vremea”!

No comments: